Kyllä täällä meidän kunnan sossut teki meille kuprun. Ottivat siivoojan pois ja sanoivat, että pyritään yhdistämään töitä samalle henkilölle, ja eikä enää ole vaikeavammaisten omaishoitajilla mahdollisuutta saada siivoojaa. Olen sen teille kertonut, että mieheni sai ensimmäistä tukiryhmää siksi, kun siihen kuului siivous 8 tuntia/kk, näin silloin sovittiin. Nyt tuli ensimmäinen toisen vaikeusasteen tuki miehelle. Se on eurolleen sama kun ykkönen. Arvatkaa miksi, kunta ei maksa sitä toistta kokonaisuudessaan vaan mukautettua, vähän päälle 500 euroa ja siitä verot ja muut pakolliset, niin se on tasan sama, kuin ennenkin. Ne roistot ovat laskeneet, mitä annetaan, niin kuitenkin mieheni ei saa rahana yhtään enempää! Meiltä vietiin siivooja ja nyt avustajan pitää keretä siivoamaan tässä kaikessa hässäkässä vielä, kyllä on kieroa. ajattelin, jos sitä tuke olisi tullut oikea summa, niin sillä olisi voinut palkata siivojan. Kunnalta ei löydy avustajaa siksi aikaa, kun avustaja on lomalla, pitää hankkia itse avustaja. Kyllä tämä touhu on aivan HÖLMÖLÄSTÄ kotoisin, eikö sossut ole työssä sitävarten, että meillä olisi parempi olla. Ei ne on sitä varten, että kuka niistä osaa säästää vuodenaikana eniten, niin saa KUNNIAGRUUNUN meidän vamautuneiden ja muuten avustettavien nahasta. Valehdellaan, että ei enää avustettavat saa erikseen siivoojaa, oikein räikeä VALHE; VALHE; mihin valitan, en kestä tätä enää. Minun ja meidän selkänahasta on jo otettu niin monta palaa, että! Ensin olet 11 vuotta ilman rahaa ja nyt tämä, no hyvinhän tässä kerkes jo vähänaikaa mennä. Laitan teille tässä tietoja ensin meidän maksuluokista ja sitten lailliset luokat. en tiedä olisinko saanut niitä kopioida, mutta tein sen nyt. Mieheni omaishoidon tuki oli alussa alinluokka + siivooja 8 tuntia /kk, avustaja ei saanut siivota. nyt on toinen avustaja. Nytmieheni saa käteen 229,91, juuri se summa kuin aikaisemmin alemmalla tuella. verot 283,39, muut kuuluvat menot, miehelleni maksettava tuki on Bruttona 552,23. nyt sitten ne lakisääteiset omaishoidontuet. Omaishoidon tuen hoitopalkkiot vuonna 2014

Lainasin seuraalat asiat netistä.IMG_0083-normal.jpg

Omaishoidon tukena maksettavia hoitopalkkioita korotetaan indeksitarkistuksen johdosta 1.1.2014 lukien

Omaishoitajille maksettavien hoitopalkkioiden määrästä ja alimmista hoitopalkkioista säädetään omaishoidon tuesta annetun lain (937/2005) 5 §:ssä. Lain 6 §:n mukaan hoitopalkkioita tarkistetaan kalenterivuosittain työntekijän eläkelain (395/2006) 96 §:ssä tarkoitetulla palkkakertoimella.

Vuodelle 2013 vahvistettu palkkakerroin on 1,327 ja vuodelle 2014 vahvistettu palkkakerroin on 1,350.

Omaishoidon tuen hoitopalkkion vähimmäismäärä on 1.1.2014 lukien 381,00 euroa kuukaudessa. Hoidollisesti raskaan siirtymävaiheen aikana maksettava hoitopalkkio on vähintään 761,99 euroa kuukaudessa.

Palkka­kertoimet ja alimpien hoitopalkkioiden määrät vuosina 2006-2014 ilmenevät liitetaulukosta.

Hoitopalkkion määrän tarkistus tehdään 1.1.2014 lukien myös sellaisiin hoitopalkkioihin, jotka on sovittu palkkion vähimmäismäärää suuremmiksi tai pienemmiksi ja jotka perustuvat ennen tarkistusajankohtaa voimassa olleeseen omaishoitosopimukseen. Vuodelle 2014 vahvistettu palkkakerroin merkitsee hoitopalkkioihin noin 1,73 prosentin korotusta vuoteen 2013 verrattuna.

Omaishoitajan vapaan tai muun poissaolon aikainen sijaishoito on voitu 1.8.2011 alkaen järjestää omaishoidon tuesta annetun lain 4 a §:n perusteella toimeksiantosopimuksella, jonka kunta tekee sijaishoitajan kanssa. Kunta päättää sijaishoidon hoitopalkkioiden suuruuden. Hoitopalkkioiden noin 1,73 prosentin korotus tehdään 1.1.2014 lukien myös omaishoidon tukena järjestettävän sijaishoidon palkkioihin. Tässä tuli nyt oikein vuodatus!

 

TÄMÄ TÄSSÄ VIELÄ PUUTTUI !
En olisi ikinä luullut, ettäsuomenkansa on niin yvälle vaipunut ja vieraantunut Jumalasta ja Uskost Jumalaan.
 
Kopioin ja samalla lainasin tutkijan kirjoitusta, voitte lukeahäntä tuolta muualta ntistä tarkemmin..

Moraalin rappio ja väärät valinnat

 

Irja Askola puolusti 14.3.2014 Helsingin sanomien Internet TV Studio kulmapöytä ohjelmassa "tasa-arvoista" avioliittolakia. HS:n nettitv:ssä Askolaa haastattelivat Heli Suominen ja Marko Junkkari.

Irja Askolan lausunnot Raamatun ja Jeesuksen opetuksista olivat virheellisiä sekä valheellisia. Herra Jeesus puuttui voimakkaasti ihmisten harhauttamiseen valheellisten perinnäissääntöjen kautta, paljastaen väärät opetukset, Hän myös kertoi sen mikä on Jumalan tahto ja Jumalan sanan totuus. Tarkoitukseni ei ole nousta kenenkään yläpuolelle tai tuomita ketään, vaan tuoda esille se mitä Raamattu ja Herra Jeesus opettaa. Tutki, koettele ja puntaroi kirjoitukseni Raamatun sanan valossa.

Käsittelen kirjoituksessani todella vakavia asioita ja mitä siitä seuraa kun yhteiskunta hyväksyy tietyt asiat. Kirjoitukseni ei ole todellakaan hyökkäys ketään vastaan, vaan perustuu todellisiin tosiasioihin ja siihen kuinka negatiivisia seurauksia alkaa tapahtumaan yhteiskunnassa sen jälkeen kun asioita sallitaan, jotka eivät ole luonnollisia ja ihmisille sopivia.

 

Sisällys:
Yhdenvertaisuuden vaatimus
Massachusettsin homoliittojen negatiiviset vaikutukset
Homouden tunkeutuminen kouluopetukseen
Homokirjallisuutta lapsille
Koulukirjastot täynnä homokirjallisuutta
Liike-elämän muutokset
Homouden hyväksyminen muuttaa lainsäädännön
Homoavioliitot muuttavat adoptiokäytännöt
Homoavioliitot muuttavat sairaalan ja terveydenhuollon
Homoavioliitot ja vaino Raamatullisia seurakuntia kohtaan
Homoaktivismi pyrkii muuttamaan koko yhteiskunnan
Homoavioliittojen laillistaminen johtaa kaikenlaisen luonnottomuuden hyväksymiseen
Pedofilian vaatimukset
Hollannin malli ja sen seuraamukset
Homoseksuaalisen elämäntavan vertaaminen heteroseksuaaliseen elämäntapaan
Raiskaustapaukset
Herran Jeesuksen opetuslapsi on ihmisoikeuksien puolella
Jumala rakastaa ihmisiä, mutta ei syntiä
Jumalan rakkaus, armo ja oikeudenmukaisuus
Askola siunaa syntiä
Tiedämme mitä homoavioliitoista seuraa
Jumala ei siunaa syntiä
Raamattu on mainio kirja
Opittu väärä tapa, ei luonnollinen asia